Peelrand Makelaardij

Verkopen en verhuren BOG

Verkoopplan

Kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verkopen, verhuren of taxeren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de lokale vastgoedmarkt.
Door onze jarenlange ervaring kennen wij de Noord Limburgse markt door en door en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u met visie te adviseren en begeleiden, ook als het gaat om aankoop of aanhuur van een bedrijfsmatig object.
Graag maken wij persoonlijk kennis met u, aan de  hand van een  opname van het object werken wij een gedegen plan van aanpak uit.

 

De route naar succes!

Dit plan van aanpak gaat in op de prijsbepaling, doelgroep, marketing en bevat ook een courtagevoorstel. Besluit u het object via ons te verkopen of verhuren, dan stemmen wij het plan verder met u af.
Het object wordt onder de aandacht gebracht in ons uitgebreide netwerk en de gezamenlijk bepaalde doelgroep. Dat gebeurt onder meer via Funda in Business, onze eigen actuele website, social media, maar ook via brochures, posters, projectborden, objectoverzichten, advertenties, bijeenkomsten en kan desgewenst op maat worden aangepast.

Duidelijke communicatie

Uiteraard vertegenwoordigen wij uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze en bespreken alles met u. Ten tijde van de overdracht wordt er een proces verbaal opgesteld om het juiste staat van overdracht vast te leggen.  De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen.
Wij zijn er voor u tot en met de begeleiding van een correcte oplevering. Mocht er nadien nog vragen ontstaan dan blijven wij het deskundige aanspreekpunt.


Onze tevreden klanten

Verhuizen of toch verbouwen

Inmiddels, 16 jaar wonende op de Etudestraat in het groene Brukske, waren we al enige tijd aan het twijfelen wat we wilden gaan doen, verbouwen/uitbreiden of toch verhuizen. Uiteindelijk na lang wikken en wegen, toch maar besloten om te gaan verkopen, omdat bepaalde wensen die wij hadden niet mogelijk waren in deze woning.

Daarom hebben we Peelrand benaderd om onze woning te gaan verkopen. Onze makelaar Gregory Borg heeft ons hier ontzettend goed in geadviseerd en geholpen tijdens dit gehele proces. Voor vragen en opmerkingen had Gregory altijd een luisterend oor of een antwoord klaar. Al snel werden afspraken ingepland voor het maken van de foto`s, video en de brochure, waarop de woning al snel online kwam via de Peelrand Select en even later op Funda. Daarna werden er veel bezichtigingen gepland. Na een spannende periode is de woning snel verkocht.

Vervolgens brak er nog een spannende tijd aan. Wie gaat nu in deze periode eerst de woning te koop zetten alvorens ze iets anders hebben gevonden met de huidige woningmarkt. Ook hierbij heeft onze makelaar Gregory ons ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Al snel kwamen we uit op een woning in een wijk waar we graag naar toe zouden willen verhuizen. Omdat we nog niets hadden, waren we al een paar keer Venray rond gereden om te kijken waar we graag zouden willen wonen. Gelukkig lag deze woning in een van onze voorkeursgebieden.

Gezamenlijk met Gregory hebben we de woning bezichtigd en een bod uitgebracht. Hierbij kregen we uiteindelijk te horen dat we de nieuwe eigenaren waren geworden van deze woning. Nu is het nog even wachten op de sleutel. Wij zullen een hele mooie nieuwe periode tegemoet gaan!

Medewerkers van Peelrand (en natuurlijk Gregory) super bedankt voor alle professionele hulp en goede adviezen!

Jeannette, Pascal, Thijn en Jinthe

+

Binnen een week is de kogel door de kerk

2013: Na 37 jaren in Maashees gewoond te hebben besloten wij in 2013 uit te zien naar een nieuwe uitdaging. Met de kinderen uit huis en de pensioengerechtigde leeftijd voor ons beiden in zicht, gingen wij op zoek naar een plek waar het ook goed wonen was. Waar de nodige voorzieningen als winkels, bibliotheek, schouwburg, restaurantjes op loopafstand waren. Bij voorkeur een plaats in een groene omgeving. Dat werd dus Venray. Huub Janssen van Makelaardij Peelrand was de ideale persoon in de onderhandelingen bij de aankoop van ons “gedroomde huis” aan de Molenklefweg.

2023: Inmiddels opa en oma geworden van twee lieve kleine schatjes, soms heerlijke boefjes, zijn wij in een nieuwe fase van ons leven beland. Ons hart kan er niet goed tegen te ver van deze pukken verwijderd te zijn. Alle clichés wat dat betreft zijn voor ons werkelijkheid geworden.
We spreken over verhuizen, maar zetten nog niet direct stappen. Maar alles komt in een stroomversnelling als het juiste huis zich aandient. Binnen een week is de kogel door de kerk.

De volgende stap is onze huidige woning in de verkoop zetten. Voor ons heel vanzelfsprekend dat we Peelrand in de arm nemen. We hebben ons huidige huis immers ‘van Huub’ gekocht, hij mag het ook weer voor ons verkopen. Huub beschouwt dit als een compliment voor Peelrand, wij zien het als weer in zee gaan met een uiterst professionele en betrouwbare partner.

Een zorgvuldige voorbereiding leidt tot een prachtige verkoopbrochure. Dit is het creatieve proces en het werk van Irma. Zij heeft heel goed geluisterd en goed begrepen wat wij verwachtten.
In september wordt ons huis op Funda geplaatst en binnen twee weken is het verkocht. Luuk heeft alle bezichtigingen geleid en was in deze hectische weken onze vertrouwenwekkende steun, toeverlaat en vraagbaak.

Dank Luuk, Huub en Irma, dank alle medewerkers van Peelrand Makelaardij. Dank voor alles!

Helma en Carel van Elst

+

Ouderlijke woning

Toen moeder in Mei van dit jaar overleed, kwam onze ouderlijke woning leeg te staan. Omdat we geen haast hadden met de verkoop, zijn we in Augustus begonnen met de voorbereidingen om de woning te gaan verkopen.

Dan komt de vraag, gaan we dit zelf doen of nemen we een makelaar in de arm die ons veel werk uit handen kan nemen? En welke makelaar dan?

Via Funda.nl heb ik gekeken naar een aantal makelaars die daar vermeld stonden en mijn gevoel volgend heb ik gekozen voor Peelrand Makelaardij.
Achteraf gezien blijkt dat dit een juiste keuze was.

Het 1e oriënterende gesprek met Gregory was prettig en helder. Na dit gesprek heb ik hem gebeld en gezegd dat Peelrand de woning in de verkoop kon gaan nemen. Alles werd aangestuurd en geregeld. Van fotograaf tot het maken van de brochure, het aanvragen van het energielabel en de bezichtigingen.

De woning is ook vrij snel verkocht.

Hoe kijk ik terug op de samenwerking met Peelrand Makelaardij?
Met een heel goed en tevreden gevoel.
Ze hebben kennis van zaken, handelen snel en ik werd prima op de hoogte gehouden via mail en telefoon van de ontwikkelingen. Zowel door Gregory alsook door de collega’s op kantoor.

Daarom is Peelrand Makelaardij voor mij een zéér betrouwbare partner die ik zeker iedereen aan kan bevelen.

Willie Ehren

+