Peelrand Makelaardij

Verkopen en verhuren BOG

Verkoopplan

Kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verkopen, verhuren of taxeren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de lokale vastgoedmarkt.
Door onze jarenlange ervaring kennen wij de Noord Limburgse markt door en door en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat u met visie te adviseren en begeleiden, ook als het gaat om aankoop of aanhuur van een bedrijfsmatig object.
Graag maken wij persoonlijk kennis met u, aan de  hand van een  opname van het object werken wij een gedegen plan van aanpak uit.

 

De route naar succes!

Dit plan van aanpak gaat in op de prijsbepaling, doelgroep, marketing en bevat ook een courtagevoorstel. Besluit u het object via ons te verkopen of verhuren, dan stemmen wij het plan verder met u af.
Het object wordt onder de aandacht gebracht in ons uitgebreide netwerk en de gezamenlijk bepaalde doelgroep. Dat gebeurt onder meer via Funda in Business, onze eigen actuele website, social media, maar ook via brochures, posters, projectborden, objectoverzichten, advertenties, bijeenkomsten en kan desgewenst op maat worden aangepast.

Duidelijke communicatie

Uiteraard vertegenwoordigen wij uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze en bespreken alles met u. Ten tijde van de overdracht wordt er een proces verbaal opgesteld om het juiste staat van overdracht vast te leggen.  De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen.
Wij zijn er voor u tot en met de begeleiding van een correcte oplevering. Mocht er nadien nog vragen ontstaan dan blijven wij het deskundige aanspreekpunt.


Onze tevreden klanten

Aanbouwen werd verhuizen

In 2019 hadden wij onze hoekwoning op de Adelbertweg in Venray nog drastisch verbouwd en gemoderniseerd, maar begin 2022 werd het toch wel vrij duidelijk dat thuiswerken de standaard zou gaan worden. En daar hadden we met de verbouwing nou net geen rekening mee gehouden. Thuiswerken in de woonkamer is gewoon geen optie als vanaf half drie de kids weer thuiskomen met vriendjes en vriendinnetjes.

Een bezoek aan de hypotheekadviseur om eens te informeren naar de financiële mogelijkheden voor een aanbouw leverde een heel ander plan op dan ruimte bijbouwen…gewoon groter gaan wonen en dus verhuizen!

Omdat Peelrand volgens ons gewoon veruit de meeste kennis heeft over de woningmarkt in Venray en omstreken hebben we daarom Luuk Jansen uitgenodigd voor een gesprek over de verkoop en verkoopwaarde van ons huis. In dat gesprek hebben we samen ook de route bepaald naar de koop van een nieuwe woning en de verkoop van de huidige woning. Luuk zag geen probleem in de verkoop van onze woning en adviseerde ons om gerust eerst uit te kijken naar een nieuwe woning. En die vonden we op de Stationsweg in Oostrum, en veel sneller dan verwacht.

Luuk zat dan ook al rap weer bij ons aan tafel om met de verkoop van onze woning te beginnen, want het was begin april en eind juni konden we al ons nieuwe huis betrekken.

En er stond ook nog een weekje meivakantie in Italië gepland.

Luuk had helemaal geen probleem met een weekje vakantie. “Gaan jullie maar! Dan doen we de bezichtigingen mooi in die week, en als jullie terugkomen bekijken we samen de biedingen en zal het huis vast wel tegen een mooi bod verkocht worden!”

In rap tempo werd daarna de fotograaf, het energielabel en de plattegrond ingepland. Met een gerust hart trekken wij die laatste week van April de deur achter ons dicht en rijden we naar Italië.

Die week worden er meerdere bezichtigingen aangevraagd en ingepland en zoals beloofd houden Luuk en zijn collega’s ons volledig op de hoogte van de planning en het verloop van de bezichtigingen.

Zeventien bezichtigingen die week! Het liep als een speer, en in Italië zaten wij ons af te vragen of de nieuwe bewoners van ons mooie huis op de Adelbertweg er ook tussen zou zitten.

Drie dagen na thuiskomst kwam Luuk met de biedingen. Negen verschillende biedingen maar liefst, van negen verschillende mensen, stelletjes en gezinnen…met daartussen die ene persoonlijke brief van een jong stel bij een prachtig bod. Er zou die middag nog een bod binnenkomen en dat was zelfs iets hoger, maar onze keus voor het jonge stel was eigenlijk al gemaakt. We gunden het deze jonge enthousiaste mensen van harte om op deze plek in deze prachtige groene buurt eenzelfde fijne start van een gezinnetje te kunnen hebben zoals die wij hadden toen wij in 2008 het huis op de Adelbertweg kochten.

Met een grote tevredenheid kijken wij terug op de door Peelrand makelaardij georganiseerde verkoop van ons huis, en genieten wij nu intens van ons nieuwe grotere plekje aan de Stationsweg in Oostrum.

Ank, Paul, Mees & Sophie

+

Samen een nieuw (t)huis

Al diverse malen hebben wij, naar alle tevredenheid, een woning aan- en verkocht via Peelrand. Toen wij gingen samenwonen, en in een jaar tijd van 2 koopwoningen naar 1 gezamenlijke nieuwe woning gingen, was de keuze voor de verkoop van onze woningen voor Peelrand snel gemaakt. Eén telefoontje naar Luuk was voldoende om het proces in gang te zetten: eind 2021 verkochten wij de woning van André, en in het voorjaar van 2022 verkochten wij de woning van Birgit.

Onze eerdere ervaringen met Peelrand waren altijd positief. Zo nu ook weer met beide verkopen! De mensen bij Peelrand zijn deskundig, hebben hart voor het vak en staan voor je klaar. Ze denken in alle opzichten met je mee en geven goede, realistische adviezen. De lijnen zijn kort, iets dat wij erg belangrijk vinden. Het verkoopproces wordt daarmee op een prettige en deskundige manier begeleid, van A-Z.

Voorlopig zijn wij niet meer van plan weg te gaan uit onze nieuwe woning, maar mochten we in de toekomst toch weer verhuisplannen maken, dan weten we zeker dat we weer voor Peelrand zullen kiezen!

Birgit en Andre

+

Ons vertrek uit Nederland!

Na een aantal jaren met plezier in Bergen gewoond te hebben, besloten we afgelopen februari naar Spanje te emigreren. Van veel natuur naar nog meer natuur om ons heen in een warmer klimaat.

Hiervoor moest het huis in de verkoop.Omdat we voor ons emigratieplan, gewoon op zoek naar meer ruimte om ons huis heen, ook al een aantal huizen in Bergen en omgeving met Peelrand bezocht hadden, was de keuze voor Peelrand vanzelfsprekend.
Op 1 februari was ons intake gesprek met Niek Hettinga. Hij stelde ons vele vragen om een goed beeld van het huis en de tuin te krijgen. Tijdens dit gesprek werd ons al snel duidelijk dat er niet alleen erg goed geluisterd werd, maar ook dat Niek zijn plan van aanpak voor verkoop baseerde op onze wensen en de mogelijkheden die er zouden zijn.

Eén van de wensen was snelheid van schakelen, want de aankoop van ons Spaanse huis was bijna een feit.

Niek en zijn team weten wat schakelen is!

Alle voorbereidingen voor de plaatsing op de site, het maken van de brochure, foto’s en vooral ook de adviezen voor verkoop maakten dat we ons comfortabel voelden. Ondanks natuurlijk de spanning die een verkoop met zich meebrengt.

Iedere stap werd zorgvuldig met ons doorgenomen en aangekondigd. De super professionele aanpak en de vriendelijkheid van het hele team hebben we als erg fijn ervaren. Het ‘we doen het samen’ gevoel werd door team Peelrand vlotjes overgebracht.

Op 2 maart kwam ons huis op Funda te staan! Spannend, iedere dag het aantal kijkers volgen. Ook hierin speelde Peelrand een fijne rol, vanwege de ‘vertaling’ wat dit uiteindelijk zou kunnen betekenen.
Na bezichtigingen, welke in blokken plaatsvonden, was ons huis per 24 maart verkocht.

Hulde aan Peelrand!

We hebben dan ook een heerlijke taart op hun kantoor gebracht, zodat iedere teamlid zijn inspanning nog eens extra beloond zag.

En nu, een aantal maanden later, vinden wij het nog steeds leuk om, vanuit een heerlijke plek in Spanje, over de verkoop van ons huis in Bergen te praten. Want daarmee begon ons avontuur!

+