Peelrand Makelaardij

Aankopen

Juiste adviseur

Bij het kopen van een huis komen er veel zaken op u af. In korte tijd moet u veel belangrijke beslissingen nemen. Door het grotere aanbod op de huizenmarkt heeft u als koper een uitgebreide keuze en meer dan eens wordt belangrijk of de gevraagde prijs wel correct is. Kennis van de markt is daarbij van groot belang.

Maatwerk

Het inschakelen van één van de Peelrand Makelaars om het aankoopproces deskundig en actief te begeleiden kan u veel voordeel opleveren! De aankoopbegeleiding kan specifiek op uw persoonlijke situatie worden afgestemd. Maatwerk dus.

Plan van aanpak

Als u het huis van Uw dromen heeft gevonden gaat eerst een van onze makelaars het huis met U bekijken. Aan de hand van deze bevindingen wordt gezamenlijk een plan van aanpak opgesteld waarbij uw eigen inbreng in te passen valt.

Terugverdienen

Kortom u kunt zelf bepalen wat u zelf wilt doen of wat u uit handen wilt geven aan onze makelaar. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Naast het gevoel dat u niet alleen staat tijdens het onderhandelingsproces garanderen wij u dat u de kosten van de aankoopbegeleiding er dubbel en dwars uithaalt! Neem gerust contact met ons op en praat eens vrijblijvend met een van onze makelaars over wat wij voor u kunnen betekenen.


Onze tevreden klanten

NIET OP ZOEK, TOCH VERHUIZEN…

Soms gebeurt het gewoon. Niet op zoek, niet precies weten wat je wil, niet precies weten wat kan, niet precies weten wat mag. Dan is het geweldig om in aanraking te komen met een team gepassioneerde kenners, zoals die bij Peelrand Makelaardij.

Het was een leuk jaar waarin wij niet van plan waren om ons huis te verkopen, niet van plan waren een huis te kopen en niet van plan waren om te werken met Peelrand. We rolden van glimlach in nieuwsgierigheid en van verrassing in opwinding.

Conny en ik wonen al 10 jaar heerlijk samen in Venray met onze 2 kinderen in de wijk “Aan den Heuvel”. Toen we op nieuwjaarsdag dit jaar via de oude Overloonseweg aan het wandelen waren, gingen we kijken naar het gestarte project Annahaeghe waar mijn ouders een huis gekocht hadden. Door de prachtige ligging en enthousiasme van mijn ouders hebben we toen maar eens een kennismaking met Petra van Peelrand Makelaars gepland. Toen begon het, toen gebeurde het gewoon en toen ging het snel en vanzelf.

We werden erg enthousiast door het geweldige gesprek met Petra. Na de spanning van de toewijzingsfase kregen we tot onze grote verassing een prachtige vrijstaande woning toegewezen. Wauw! Maar we hadden ons helemaal niet verdiept in de verkoop van onze woning en hier kwam het prachtige professionele team van Peelrand echt van pas.

We hadden goed contact met Petra voor het project Annahaeghe en we leerden veel meer mensen van het team kennen. Luuk van Peelrand kwam op korte termijn met ons praten over de verkoop van onze woning aan de Sperwerstraat. De stappen van de verkoop werden snel, concreet en tactisch besproken. We kregen geweldige adviezen over hoe en wanneer we welke stappen zouden gaan zetten en dat wekte veel vertrouwen dat Peelrand Makelaardij dit ook voor ons kon gaan doen.

In het verkooptraject werden we geweldig begeleid. Alle afspraken en documenten werden online toegankelijk gemaakt en telefonisch was het kantoor altijd te bereiken. Of het nu de adviesgesprekken met Luuk waren, de professionele aanpak van de foto’s van Noah, de kopersbegeleiding van Chris en Luuk samen, de telefoongesprekken en planning met Marly en Janneke, het voelde voor ons altijd als een gepassioneerd team dat ingespeeld was op elkaar en die voor ons klaar stond om ons door het proces te begeleiden.

Naast de professionele aanpak, het goede advies en het geweldig resultaat dat Peelrand geboekt heeft voor ons werd er altijd flexibel omgegaan met onze wensen en was er veel ruimte voor onze eigen richting.

In een jaar waarin wij niet op zoek waren naar een woning heeft het team van Peelrand Makelaardij voor ons het volgende mogelijk gemaakt. Zij hebben ons de mogelijkheden voor ons toekomstige droomhuis laten zien. Zij hebben ons realistische scenario’s geschetst over hoe het kon gaan lopen dit jaar. Zij hebben geweldig ons huis verkocht waar we nog lange tijd in konden blijven wonen. Zij hebben ons spannende momenten bezorgd bij aankoop en verkoop, die ons een jaar met opwindende momenten heeft bezorgd.

Bedankt Petra, Luuk, Chris, Noah en alle andere collega’s die ons hierbij hebben geholpen. Door jullie gaan we volgend jaar verhuizen naar een droomhuis dat we nooit voor mogelijk hielden.

Liefs, Conny en Addy

+

Verkocht Nicolaashof 9

Na 15 jaar heerlijk te hebben gewoond op de Nicolaashof 9 in de wijk Veltum in Venray was het voor ons tijd voor de volgende stap.

Een woning bouwen op een fijne mooie plek is iets waar je best wat tijd voor uit mag trekken.
Graag willen we in de gemeente Venray blijven wonen.

Samen met het team van Peelrand hebben we onze wensen besproken en zijn we gestart met de verkoop van onze woning.

In deze tijd lijkt dat heel eenvoudig maar het is nog best heel veel werk!

Huub Janssen had onze oude woning 15 jaar geleden ook al verkocht echter was dat toen een hele andere tijd. Vraag en aanbod is nu totaal anders.

Na 10 dagen, 4 dagen van bezichtigingen en 44 geïnteresseerden was de verkoop snel rond.

Wij hebben de samenwerking met Peelrand wederom als erg prettig ervaren, professioneel, vriendelijk, korte lijnen zo zou je het als beste kunnen omschrijven.

Rene & Cindy & Laura Kivits

+

Numerologie 22

In 1978 betrokken wij onze nieuwgebouwde woning aan de Raadhuisstraat in Venray, toen nog Hofstraat genaamd. In 2022 verlaten wij deze woning en trekken we in de periode van 13 december 2021 tot 19 januari 2022 naar Jerusalem. We zullen daar wonen onder de alleszeggende code 6, 5801 ML.

Inmiddels zijn we 44 jaren ouder en je hoeft geen rekenwonder te zijn om te zien dat we 22 jaren in de 20e eeuw en 22 jaren in 21e eeuw op deze prachtige plek van Venray hebben mogen wonen.

In de numerologie is het getal 22 een zogenaamd meestergetal. Het verwijst naar spirit en naar de unieke kracht van mensen om hun eigen bestaan te creëren, hun eigen leven vorm te geven. Het geeft ook aan je niet te generen om hulp in te roepen, wanneer je die nodig hebt.

En jawel hoor…….. wij riepen de hulp in van vader Louis en zoon Luuk Jansen van Peelrand makelaars.

Dat nu, op 2.2.22 de officiële overdracht zal plaatsvinden is vooral de grote verdienste van zoon Luuk. Over Luuk Jansen schreven we al eerder (vraag van Funda) dat hij in staat is zijn integriteit, zijn vakmanschap en zijn jeugdig elan zó te combineren, dat koper en verkoper er beiden gelukkig van worden. Vooral bij de begeleiding van de verkoop van ons huis kwam dat alles zeer goed van pas. Het ging immers niet over de verkoop van zómaar een woning, maar over de verkoop van een geesteskind. Óns geesteskind dat in de jaren 70 van de vorige eeuw is geconcipieerd en vorm heeft gekregen. Een geesteskind verkoop je niet aan iedereen, maar uitsluitend aan de mensen waarvan je kunt verwachten dat ze ‘het’ begrijpen.

Jan en Loes van de Ven – Kersten worden de nieuwe eigenaars van onze woning en we wensen hun en hun beide dochtertjes buitengewoon veel woongenot, veel levensgeluk en een goede gezondheid op deze bijzondere plek.

Met groot genoegen kijken wij terug op een intensieve, maar uiterst prettige samenwerking, met Luuk Jansen. Evenzeer hebben wij ook de kwaliteit van meerdere medewerkers van Peelrand – makelaars mogen ervaren.

Veel dank en hartelijke groet,

Christa en Bert Lerou

+