De kracht van zorgvuldigheid

Met de huidige overspannen woningmarkt kan het lastig zijn om een geschikte woning te vinden. Veel mensen grijpen dan ook snel hun kans wanneer ze een potentieel droomhuis tegenkomen. Echter, het is belangrijk om niet overhaast..
Lees meer

Woningmarktontwikkelingen Bergen

Inmiddels is 2024 alweer in volle gang. De woningmarkt blijft een actueel onderwerp en wordt ruimschoots besproken tijdens feestjes en verjaardagen. In deze editie neem ik jullie mee terug naar de transacties van het afgelopen jaar..
Lees meer

PEELRAND MATCH

Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Misschien heb je zelfs al verschillende woningenbekeken of bezichtigd. Niet alleen het zoeken naar een nieuwe woning is leuk enuitdagend, het verkopen van jouw huidige woning is ook..
Lees meer

Nieuwe woningmarkt feiten in 2024

In 2024 staan er weer diverse veranderingen op stapel voor de woningmarkt. Vandaagbrengen we je op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes. RaboResearch-economen voorspellen dat de huizenprijzen tegen 2024 weer op hetniveau van 2022 zullen zijn…
Lees meer

De Wet Goed Verhuurderschap

Met de Wet Goed Verhuurderschap (d.d. 01-07 jl.) zijn er landelijke regels die normeren wat goed verhuurderschap minimaal inhoudt. Deze algemene regels gelden voor verhuurders van reguliere woonruimte, verhuurders van verblijfsruimte aan arbeidsmigranten en door verhuurders..
Lees meer