Peelrand Makelaardij

Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis” is weer uit!

Net voor de feestdagen 🎄 is het nieuwe Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis” op de deurmat📭 bezorgd. Lees onder andere meer over ‘Samen kom je altijd verder’ 🤝, ‘In voorbereiding’, ‘Besparen op energie ⚡’ en nog veel meer nieuwtjes…
Lees meer

JUBILEUM PEELRAND

Afgelopen zomer mochten we (na een lange tijd wachten) ons jubileum vieren. Geen 20 jaar Peelrand, maar inmiddels bestaat Peelrand Makelaardij al 22,5 jaar. Dit hebben we met het gehele personeel gevierd in de mooie stad..
Lees meer

PEELRAND SELECT PREMIUM

Ben je op zoek naar een koopwoning en bezit je momenteel al een koopwoning? Dan is Peelrand Select Premium een belangrijke nieuwe functionaliteit voor jou! Het aanbod bestaande koopwoningen lijkt anno 2023 nog steeds op een..
Lees meer

Invloed stikstofperikelen op woningmarkt

Sinds juli 2021 bevat de Wet Natuurbescherming de zogenaamde bouwvrijstelling. De bedoeling daarvan was dat bij de vergunningverlening voor een project geen rekening hoefde te worden gehouden met de stikstofuitstoot van bepaalde bouwactiviteiten. Het werd hierdoor..
Lees meer

Verduurzamen en financieren

Verduurzamen moet! Het verduurzamen van een woning zorgt voor een lagere energierekening en extra wooncomfort, maar het kan de woning ook aantrekkelijker maken voor kopers als de woning weer verkocht wordt. Voor mensen die een woning kopen,..
Lees meer

Rookmelders in woningen verplicht vanaf 1 juli 2022

Volgens onderzoeksbureau TNO kan het aantal woningbranden en de hoeveelheid slachtoffers en schade die daarbij ontstaat flink verminderd worden wanneer in alle woningen rookmelders aanwezig zijn. Bij nieuwbouwwoningen was deze verplichting al sinds 2003 bekend, echter..
Lees meer

Beschikbare subsidies, interessant voor jou?

Per 1 januari jl. gelden nieuwe subsidieregels als je je woning wilt verduurzamen. Je krijgt, als je twee verduurzamingsmaatregelen neemt, niet 20% van de kosten vergoed, maar nu 30%! Onder verduurzamingsmaatregelen wordt het aanbrengen van isolatie gerekend…
Lees meer

Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis” is weer uit!

Net voor de feestdagen 🎄 is het nieuwe Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis” op de deurmat📭 bezorgd. Lees onder andere meer over de bruggenbouwers 🔨 van Peelrand in deze krappe woningmarkt 🏠, Luisteren, Inspireren, Vakwerk Leveren 🛠en nog veel meer nieuwtjes. Heeft..
Lees meer