Peelrand Makelaardij

VRIJ WONEN

Onze wens was om vrij te gaan wonen. We hadden al een aantal bezichtigingen gehad, toen we bij Peelrand het huis op de Deurneseweg in Heide-Venray te koop zagen staan. Een bezichtiging met Huub werd snel..
Lees meer

WEER TERUG NAAR VENRAY

Toen wij, Niek en Elly Alofs-Schenk, 14 jaar geleden vanuit Venray in Ysselsteyn neerstreken dachten we, zo… hier gaan we nooit meer weg. We hebben er heerlijk gewoond, maar of het toch door de Corona-tijd komt..
Lees meer

TOCH WEER TERUG NAAR DE RANDSTAD…

Na zes jaar geleden deze mooie woning op de Spoorstraat te Tienray gekocht te hebben onder begeleiding van Luuk Jansen van Peelrand, lag het voor de hand om hem voor de verkoop wederom in te schakelen…
Lees meer

Samen naar een huis!

Gelukkig, samenwonend in een prachtig appartement in Oostrum. Maar toch de wens om op termijn in een huis, met meer ruimte en een tuin te kunnen gaan wonen. Dit was onze grootste wens. Hierbij hadden we..
Lees meer

Hier willen wij wonen!

Na een aantal jaren het prima naar de zin te hebben gehad aan de Gerbrandystraat begon het te kriebelen en waren we toe aan een huis met net iets meer tuin en een garage. Aan het..
Lees meer

Peelrand Match

GROTERE STAP? Verbindt woonwensen met mensen Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Misschien heb je zelfs al verschillende woningen bekeken of bezichtigd. Niet alleen het zoeken naar een nieuwe woning is leuk en uitdagend,..
Lees meer

Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis” is weer uit!

Nu net voor de zomervakantie wordt de nieuwe editie van ons Peelrand Lifestyle Magazine 𝓦𝓮𝓵𝓴𝓸𝓶 𝓣𝓱𝓾𝓲𝓼 weer verspreid 📬. In deze editie onder andere aandacht voor ons nieuwe aanbod, nieuwtjes 🗞‍️ over de 𝓟𝓮𝓮𝓵𝓻𝓪𝓷𝓭 𝓜𝓪𝓽𝓬𝓱 en..
Lees meer

Het biedlogboek: zien wat op een woning geboden is.

Een digitaal overzicht maakt het proces transparanter Makelaars van de drie grootste brancheverenigingen NVM, VBO en VastgoedPro werken sinds 1 januari 2023 met een digitaal biedlogboek. Kandidaat-kopers en verkopers kunnen hierin achteraf bekijken welke biedingen op..
Lees meer

Rookmelders in woningen verplicht

Volgens onderzoeksbureau TNO kan het aantal woningbranden en dehoeveelheid slachtoffers en schade die daarbij ontstaat flink verminderdworden wanneer in alle woningen rookmelders aanwezig zijn. Bijnieuwbouwwoningen was deze verplichting al sinds 2003 bekend, echtervanaf 1 juli 2022..
Lees meer