Peelrand Makelaardij

Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis” is weer uit!

Net voor de feestdagen 🎄 is het nieuwe Peelrand Lifestyle Magazine “Welkom Thuis” op de deurmat📭 bezorgd. Lees onder andere meer over de bruggenbouwers 🔨 van Peelrand in deze krappe woningmarkt 🏠, Luisteren, Inspireren, Vakwerk Leveren 🛠en nog veel meer nieuwtjes. Heeft..
Lees meer

Goed voorbereid naar een bezichtiging, hoe zit dat?

Het lijkt misschien heel eenvoudig: even een woning bezichtigen. Maar hoe haal je nu het maximale uit een bezichtiging? In de huidige woningmarkt waarin woningen doorgaans snel worden verkocht, is het belangrijk om goed voorbereid een..
Lees meer

Zo zit dat, Woningmarkt in Coronatijd!

De Coronacrisis heeft op vrijwel alle aspecten van de samenleving een grote impact, alhoewel de huizenmarkt tot nu toe de dans lijkt te ontspringen. Sinds de Coronamaatregelen in Nederland van kracht zijn, nu ca. 3 maanden..
Lees meer

Zo zit dat in Coronatijd!

Normaal gesproken hebben we het binnen Zo zit dat over allerlei interessante woningmarkt gerelateerde feitjes. Voor nu is de coronacrisis orde van de dag.  Om jullie als lezers op de hoogte te brengen van hetgeen wat..
Lees meer

Norm PFAS versoepeld

Het kabinet heeft een oplossing gevonden voor een groot deel van de bouw- en baggerprojecten, die nu noodgedwongen stilliggen omdat de stikstofnorm overschreden wordt. De regels worden soepeler, zo heeft het kabinet vrijdag 29 november bekend..
Lees meer

Ook aan verkopen gedacht?

Er zijn meer redenen dan u denkt om uw woning nu te verkopen. Waarom zou u langer wachten? Immers…. De hypotheekrente is historisch laag. Bij verhuizen betaalt u meestal geen boeterente. De huizenprijzen zijn in de..
Lees meer

Onze klanten waarderen ons met een 8,9 op Funda!

Op funda kunnen reeds geruime tijd onze klanten een cijfer geven voor de verleende diensten door Peelrand Makelaardij. Wij zijn trots op een gemiddelde van 8,9. Lees de reviews op review Peelrand Funda

Geen bouwkundige keuring, wat zijn je rechten?

In de huidige overspannen woningmarkt zien kopers steeds vaker af van het voorbehoud om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Door deze keuze ontstaan er risico’s op het gebied van herstel(kosten). Hoe Zit Dat? Verkoper..
Lees meer