Peelrand Makelaardij

PEELRAND SELECT PREMIUM

Ben je op zoek naar een koopwoning en bezit je momenteel al een koopwoning? Dan is Peelrand Select Premium een belangrijke nieuwe functionaliteit voor jou! Het aanbod bestaande koopwoningen lijkt anno 2023 nog steeds op een laag niveau te blijven waardoor inzicht in “potentieel” aanbod kansen biedt. In onderstaand artikel lees je precies wat Premium voor jou kan betekenen!

Vanaf nu is het mogelijk om jouw huidige woning in te voeren in Peelrand Select. Dat is belangrijk, want daarmee krijgen we méér potentieel aanbod in beeld. Bovendien kun je als (toekomstige) verkoper sneller een inschatting van ons krijgen hoe jouw woning in de markt ligt. Onze makelaars gaan dan samen met een slim algoritme proberen connecties te maken. Hoe meer gebruikers hun huidige woning invoeren, hoe groter de kans op succes!

Voorbeeld: je woont nu in een twee-onder-één-kap woning en hebt het plan om naar een vrijstaand huis in het buitengebied te verhuizen. Echter, momenteel is daar weinig aanbod in dus wacht je liever met het verkopen van je bestaande woning. Immers, je wilt liever niet een langere periode tijdelijk ergens anders wonen.

In het buitengebied woont een koppel van middelbare leeftijd waarvan de kinderen inmiddels uit huis zijn. Er bestaat de wens meer richting voorzieningen te verhuizen en bovendien mag het huis en die grote tuin ook wel wat kleiner. Een mooie twee-onder-één kap woning zou uitkomst bieden. Echter, ook hier is weinig aanbod in dus wacht dit koppel met het te koop zetten van hun vrijstaande huis.

Wanneer beide partijen in dit geval hun zoekwens alsmede hun huidige woning opvoeren in Peelrand Select Premium, kunnen wij de match compleet maken! Nu is bovenstaand voorbeeld het eenvoudige schoolvoorbeeld met slechts 2 partijen. Het slimme algoritme achter Peelrand Select kan echter ook matches maken met 3 of zelfs 4 partijen! Het enige wat wij nodig hebben is informatie!

Nieuwsgierig geworden? Log snel in op Peelrand Select en klik onderaan op de “Premium” button. Vanaf daar loodsen we je vanzelf door het proces van aanmelding.

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Bel of mail ons even en we helpen je graag verder.